Monday, July 23, 2012

Bordkort bryllup

På lørdag giftet min yngste Bonus-sønn Fredrik seg, med sin kjæreste Lise. I den forbindelse laget jeg bordkort/esker til bryllupet. 70 stk esker, inni eskene lå det en sjokolade til hver gjest. Hadde fått laga eget stempel for å ha under eskene, med navnene deres. Datoen valgte jeg å skrive på, slik at de kan bruke stemplet selv, ved andre anledninger...takkekort etc.


 Laget egne esker til brudeparet...og oppi det hele glemte jeg ta bildet av Fredrik si eske. Men her er Lise sin. Brukte samme pynten, som på eskene, foran. Bak hadde jeg litt slør, sløyfe og ei rose.

8 comments:

Anki said...

Du er så flink, fikk myye skryt for bordboksan ja ;-)

Liv Torunns hobbykrok said...

Rålekkert alt sammen....litt av en jobb å lage alt dette...

Askepott said...

Fantastisk flott. Litt av en jobb, men for et resultat - rålekkert! Du er virkelig en mester!

Ønsker deg ei flott uke. Nå må du senke skuldrene etter all denne jobbinga. :-)

line said...

Nydelige for forseggjorte bordkort. Bruden sitt var nydelig. Synd du glemte å ta bilde av brudgommen sin, men er sikker på at den også var flott.

Artig med eget stempel ;)

Vivi said...

Utrolig flotte bordkort! Skal selv gifte meg og surfer litt for å finne kreative bordkort som disse. Går det an å spørre om du har en mal? Hilsen Vivi

Camilla said...

Hei! Fantastisk flotte esker, skulle gjerne hatt oppskriften så jeg kunne hatt slike i mitt eget bryllup. Hvis du deler hadde jeg blitt veldig glad. Min Mail er cranstrom@hotmail.com.

Anonymous said...

Hei!
Så utrolig fine bordkort! Jeg hadde blitt kjempeglad for oppskriften :-) Hvis du vil sende den til meg på mail hadde jeg vlitt kjempeglad! marthe_liland@hotmail.com

Mvh
Marthe Liland

Helene said...

Veldig fine esker du har laget!! Jeg tar også gjerne imot oppskrift om du deler! :) helene_austraatt@hotmail.com