Forleden dag plukka jeg rips, renska og kokte ripsgele - det ble 8 glass i ymse str. Mange syns rips er surt og bruker lite av det. Selv synes jeg det er best som gele....jeg fryser endel hele bær, med stilk, for å ha til pynting. Gele er også godt atmed kjøtt, som et alternativ til tyttebær eller rognebærgele.
Har funnet meg oppskrift på ei god og annerledes sjokoladekake, med krem og ripsgele.
Har funnet meg oppskrift på ei god og annerledes sjokoladekake, med krem og ripsgele.
* * *
Ellers, på hobbyfronten, maler jeg litt motiver. Har enda ikke fått de stemplene jeg venter på...men har vel egentlig nok av andre motiv å velge imellom...;-)
2 comments:
Åh, det så godt ut! Min mamma laget ofte det da vi var små, men vi brukte det som pålegg på brødskivene. Kjempegodt :O)
Mmmm.. slurp.... så flink du har vært. Herlig farge og alldeles nydelig også vil jeg tro! Det er deilig å bruke av hva naturen har å gi oss, ikke sant?
Post a Comment