Friday, January 4, 2008

..lazy days..

The new year started with lazy days....I have just been relaxing...reading books and knitted some socks. I did not finish my cards for Emilys art journal challenge...but I will do it.
This year I might make an art challenge for myself...with a card each week...sometimes with happenings/thoughts...and other times trying out some new techniques..still thinking of what and how....Trying out new techniques is also a goal for this year.
Here is a new years-box I made before christmas.

Nytt år med late dager...har ikke hobbylert sia før jul. Dvs jeg har strikket litt sokker...og begynt på et par pulsvarmere. Jeg falt av lasset med kort til Emilys art-journal utfordring...men har bestemt for å gjøre dem ferdig. Ellers kommer jeg kanskje til å lage min egen art-journal i år...med noen hendelser/tanker...eller bare teste ut nye teknikker - noe som også er et mål for 2008...tenker litt... Bilde er av en nyttårsboks som ble levert før jul - tekst på baksiden. Litt mye lys da bilde ble tatt...burde vel gjøre en innsats med å få til bedre bilder også.. :-D

2 comments:

Aud said...

Så kjempefin den boksen ble!!!

Jeg har den jeg fikk fra deg ståendfe fremme sammen med julekortene jeg har fått, den er så lekker - men nå er det ikke flere sjokolader igjen oppi den... Lurer på hvor de ble av? ;o)

Godt nytt år til deg!
Gleder meg til vi kan treffes og lage litt kort sammen!

Anne said...

SÅ flotte bokser du lager!
Hvilken tape bruker du når du limer de sammen?